Поради

Техно-подарунки на будь-який смак: 13 найкращих ідей

Швидкість появи нових гаджетів на ринку може бути приголомшливою, через що наші пристрої починають здаватися застарілими вже через рік після покупки. Однак плюс у тому, що нові гаджети надають широкі можливості для подарунків технарям у нашому житті щоразу, коли наближається день народження або свято. Ось наш список найкращих подарунків у сфері технологій, починаючи від навушників і аксесуарів для телефонів і закінчуючи Bluetooth-динаміками, гарнітурами VR і багатьом іншим.

Зміст

  • 1 Найкращі технологічні подарунки на 2022 рік

  • 2 Ігрова консоль для ПК Steam Deck

  • 3 Портативна Bluetooth колонка Sonos Roam

  • 4 Навушники з шумозаглушенням Sony WH-1000XM5

  • 5 Apple AirPods Pro

  • 6 Apple iPhone 13 Pro

  • 7 Wallet Slayer Vol. 1 від Smartish для iPhone 13

  • 8 Samsung Galaxy Z Flip 4 Samsung Galaxy Z Flip 4

  • 9 Відеоняня Infant Optics DXR-8

  • 10 Kindle Scribe

  • 11 Samsung Galaxy Watch5

  • 12 Гарнітура віртуальної реальності Meta Quest 2

  • 13 Equa Smart Water Bottle

  • 14 Apple AirTag

Техно-подарунки на будь-який смак: 13 найкращих ідей

Найкращі технологічні подарунки на 2022 рік

Гаджети – це не тільки забава, а й можливість полегшити життя в багатьох аспектах. І в наші дні, щоб стати володарем гаджета, майже не потрібно бути технічно підкованим. Якщо ви купуєте подарунок для геймера, шукача пригод, завзятого читача або любителя кави, тут ви знайдете подарунок, який він гідно оцінить.

Ігрова консоль для ПК Steam Deck

Не можете залишитися без своєї бібліотеки ігор далеко від комп’ютера? Steam Deck – це обов’язкова покупка для будь-якого відданого любителя комп’ютерних ігор, який хоче отримати гнучкість портативної консолі. Ця портативна ігрова машина вміщує всю вашу бібліотеку Steam і дає змогу брати її з собою в дорогу. Однак це нове обладнання, і деякі ігри будуть більш оптимізовані, ніж інші, тому вам варто ознайомитися з офіційним списком “Перевірених” від Valve, щоб переконатися, що ваші улюблені ігри підтримуються.

Портативна Bluetooth колонка Sonos Roam

За цю ціну ви просто не знайдете портативної колонки кращої, ніж Sonos Roam. З характерним для Sonos сильним звуком, корисними можливостями під’єднання до системи “розумний дім” і потужним басом, який допомагає їй виділятися серед галасливої обстановки на вулиці, ця недорога колонка – чудовий гаджет для подарунка. Захист від води і пилу за стандартом IP67 захищає її від дощу, піску і навіть від короткого, 30-хвилинного занурення в басейн. Вона сумісна з бездротовою зарядкою, а час автономної роботи, за даними бренду, становить від дев’яти до 10 годин.

Навушники з шумозаглушенням Sony WH-1000XM5

Ці навушники Sony – вершина комфорту, якості звуку та активного шумозаглушення для накладних навушників. Їхнього потужного 30-годинного акумулятора вистачить на цілий день роботи в офісі, а також на дальній переліт, а неймовірний частотний діапазон (4 Гц – 40 000 Гц) означає, що ви не пропустите жодної ноти в прослуховуваній музиці. Шумозаглушення дає змогу блокувати небажані фонові розмови, а спеціальний режим для навколишнього світу також записує зовнішні шуми через зовнішні навушники і відтворює їх через динаміки, якщо ви хочете бути в курсі того, що вас оточує.

Apple AirPods Pro

Новітні навушники Apple AirPods Pro відповідають ціні попередньої моделі, але при цьому підвищують якість звуку, збільшують час автономної роботи до 30 годин (із зарядним кейсом, тобто) і забезпечують чудове шумозаглушення в компактному форм-факторі, як стверджує бренд. Ви також отримаєте функцію Spatial Audio для створення легкого ефекту об’ємного звучання.

Apple AirPods Pro

Apple iPhone 13 Pro

Для любителів Apple цей телефон поєднує в собі найкраще з усіх випущених Apple телефонів за доступною ціною. Користувачам пропонується швидший процесор A15 і камера з вищою роздільною здатністю для звичайної та макрозйомки, що дає змогу робити портрети та більш деталізовані фотографії. А для любителів TikTok передбачено кінематографічний режим зйомки чіткого відео з частотою оновлення 120 Гц, що дає змогу насолоджуватися відтворенням без затримки відео. За словами Apple, смартфон також має неймовірно довгий термін служби батареї – до 28 годин відтворення відео. Хоча відтоді ми вже бачили вихід iPhone 14, минулорічний iPhone 13 Pro загалом є більш вдалим вибором з огляду на його розширені можливості камери та підвищену частоту оновлення 120 Гц.

Wallet Slayer Vol. 1 від Smartish для iPhone 13

Wallet Slayer – це і чохол для телефона, і гаманець для карток в одному, що зменшує кількість предметів у кишені та зберігає всі цінні речі разом. Завдяки міцному гумовому корпусу і відносно тонкому дизайну, це все, що потрібно вашому iPhone 13. Однак майте на увазі, що ви не зможете використовувати його в тандемі з бездротовим зарядним пристроєм або аксесуарами MagSafe.

Samsung Galaxy Z Flip 4 Samsung Galaxy Z Flip 4

Якщо ви сумуєте за компактним стилем розкладних телефонів 90-х років, вам варто звернути увагу на розкладний телефон від Samsung – він має повнорозмірний екран, очікуваний від мобільних телефонів преміум-класу, але в розкладному форм-факторі, що повертається на шарнірі в середині дисплея. “Накладний екран” дає змогу переглядати сповіщення, робити селфі та оплачувати товари навіть у складеному стані, а водонепроникність за стандартом IPX8, алюмінієва рама та кілька привабливих кольорів роблять цей унікальний телефон преміум-класу унікальним для сучасних любителів технологій.

Samsung Galaxy Z Flip 4 Samsung Galaxy Z Flip 4

Відеоняня Infant Optics DXR-8

DXR-8 – це відзначена нагородами портативна відеоняня, яку легко носити з собою по дому. Вона забезпечує безперервний відеосигнал з дальністю видимості до 700 футів, як стверджує бренд, і камерою, якою можна керувати здалеку – тобто ви можете панорамувати, нахиляти і збільшувати зображення на свій розсуд. Максимальний час роботи від акумулятора становить 10 годин, що дасть вам змогу протриматися впродовж дня (або ночі) і бути завжди з дитиною, коли ви знаходитесь на відстані.

Kindle Scribe

Цей новий планшет Kindle від Amazon поєднує в собі зручність читання електронної книжки та магнітне перо, за допомогою якого можна робити примітки, нотатки, списки, записи в щоденнику та й узагалі малювати, як вам захочеться. 10,2-дюймовий дисплей Paperwhite зручний для очей при тривалому читанні, коли ви переглядаєте бібліотеку Kindle, а Scribe заряджається через USB-C, а заряду батареї, за словами бренду, вистачить на місяці використання. Оновлене перо доповнене цифровою гумкою і кнопкою швидкого доступу.

Samsung Galaxy Watch5

Цей оновлений смарт-годинник стильний і міцний, він стане чудовим подарунком для тих, хто займається фітнесом і любить стежити за своїми прогулянками, пробіжками і тренуваннями в елегантному смарт-годиннику з можливістю налаштування кольору. Новий екран – головна зірка шоу, завдяки сапфіровій кристалічній структурі, яка, за словами Samsung, у 1,6 раза міцніша, ніж у Galaxy Watch 4. Додаток для здоров’я дає змогу відстежувати важливі біометричні дані (захищені програмним забезпеченням безпеки Samsung), а покупці можуть обирати між розмірами 40 мм і 44 мм, кольорами корпусу – сріблястий, графітовий або рожеве золото, а також різними ремінцями.

Гарнітура віртуальної реальності Meta Quest 2

Якщо ви вичерпали всі можливості подарувати собі або близькій людині вражаючий гаджет, зверніть увагу на цю гарнітуру віртуальної реальності від Oculus. Meta Quest 2 (раніше Oculus Quest 2) пропонує вершину VR-розваг, з дисплеєм з високою роздільною здатністю, зручною бездротовою грою і загалом розумною ціною для такого обладнання нового покоління. Як першу VR-гру ми рекомендуємо Beat Saber – веселу ритм-екшн гру в стилі Guitar Hero, але зі світловими мечами.

Equa Smart Water Bottle

Ця розумна пляшка для води преміум-класу ідеально підходить для забудькуватих любителів попити. Дискретний світлодіодний ободок блиматиме через регулярні проміжки часу, нагадуючи вам про необхідність попити, і ви можете під’єднати пляшку Equa до застосунку для смартфона, щоб відстежувати споживання води протягом дня. Зовнішній вигляд пляшки виконаний з нержавіючої сталі, вона важча, ніж звичайна пластикова пляшка, але при цьому багаторазова і довговічна.

Apple AirTag

Постійно губите ключі? Або ваш вихованець постійно тікає? Apple AirTag – це економічний і надійний спосіб більше ніколи не випускати з поля зору речі, які часто губляться, що дає змогу відстежувати місцезнаходження AirTag, хоч би куди ви його поклали. Як і на багатьох інших пристроях Apple, на ній можна безкоштовно вигравіювати персональну інформацію.